Valutor:
 
Billig Adidas Ultra Boost X Parley Löparskor I Core Blå/Core Blå/Intense Blå För Kvinnor

Billig Adidas Ultra Boost X Parley Löparskor I Core Blå/Core Blå/Intense Blå För Kvinnor

  • Modell: SE772047

1,725.5 SEK  766.9 SEK
spara: 56% rabatt

Vänligen välj:
Designad för att möta de unika behoven hos kvinnliga löpare, har adidas Ultra Boost X Parley en sömlös, sock liknande Primeknit övre som passar som handen i handsken, flyttar med foten från heelstrike till toe-off som en sann förlängning av din steglängd. Skons flytande båge konstruktion wraps mellanfoten och levererar ordentligt stöd när du behöver det mest. Resultatet är anpassad komfort och unika, uppseendeväckande stil. Pricken? Fullängds boost dämpning, som returnerar explosiv energi med varje steg, arbetar så hårt du att nå dina löpande mål.
Denna speciella Ultra Boost X skapades i samarbete med Parley för oceanerna, en organisation för att eliminera användningen av plast i ett försök att rädda havslivet. Varje par skor återvinner cirka 11 plastflaskor, som alla har samlats in från havet stränder. Plasten återvinns till tråd, vilken därefter vävda hela adidas' signatur Primeknit övre material. Resultatet? Stil som tar ställning. Gör din del - snörning Ultra Boost X Parley.
Seamless Primeknit övre för bästa, socka-liknande passform som sträcker och rör sig med foten för en verkligt en-till-en passning.
I samarbete med Parley för oceanerna, har regenererats plast samlas in från oceanstrandlinjer varit återvinnas till tråd och vävda hela Primeknit övre.
Flytande båge är speciellt utformad för att möta behoven hos den kvinnliga foten, omslagsmellanfoten och leverera ordentligt stöd när du behöver det mest.
Hellång boost mellansula dämpning är ultralätt och extremt lyhörd, absorbera kraft inverkan och returnera den energi vid toe-off, driver dig till en snabbare och mer bekväm körning.
StretchWeb yttersula konstruktion anpassar sig till din unika footstrike, vilket gör att öka mellansula partiklarna att fritt expandera och kontrakt med den naturliga rörelsen av foten.
Wt. 8.6 oz.
Lägg till i varukorg: